PREDSTAVITEV

Med in medeni izdelki

Ljubezen do narave je pri pridelavi medu ključnega pomena, zato našemu medu ničesar ne odvzemamo ali dodajamo. Pri nas dobite le čisti med, z njim pa so pripravljeni tudi ostali medeni izdelki.
Ponudba je odvisna od letnega časa, izbira pa je vaša.

Darilni program

Privoščite sebi in svojim najbližjim kozarec zdravja. Izbirate lako med različnimi vrstami medu v personalizirani embalaži, na vašo željo pa med obogatimo tudi z oreščki ali sadjem.
Presenetite svoje prijatelje ali poslovne partnerje s svežim in izvirnim darilom!

Panjske končnice

Panjske končnice lahko z raznovrstnimi motivi krasijo čebelje panje, vedno bolj pa so priljubljene tudi kot posebno in predvsem unikatno darilo.
Vse panjske končnice poslikamo prostoročno, vam pa z veseljem prepustimo izbiro motiva – od strogo tracionalnih do modernih.

Čebelarstvo Mlakar

Medena zgodba Čebelarstva Mlakar sega v začetke devedesetih let, ko smo se odločili za nakup dveh čebeljih družin. Do danes, se je število povečalo na stoštirideset in prav za vse skrbimo z največjo mero ljubezni.

Naše čebele marljivo nabirajo in nosijo v svoje panje različne vrste medu. Za njihovo pašo skrbno izbiramo le najbolj neokrnjeno in čisto naravo.

V Čebelarstvu Mlakar prav tako vestno skrbimo, da med obdrži vse svoje dragocene sestavine, zato natančno spremljamo vsak korak pridelave medu in ga v kozarce postrežemo naravnost iz panja.

Ker dajemo prednost kakovosti, vam ne moremo obljubiti neomejenih zalog medu. Lahko pa vam zagotovimo, da naš med vsebuje le svoje naravne sestavine in popolnoma nič drugega.

Čebelarstvo Mlakar deluje po mednarodni metodi zagotavljanja varne prehrane (HACCP), kar našemu medu in medenim izdelkom zagotavlja izsledljivost ter kontrolirano slovensko poreklo.

Med Čebelarstva Mlakar, Maja Mlakar s.p., je vpisan v register pridelovalcev slovenskega medu z zaščiteno geografsko označbo (ZGO) registrirane pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije pod št. 33203-35/2007/23.

LOKACIJE ČEBELJIH PAŠ:

Naše čebele smrekov med nabirajo v Kamniško-Savinjskih Alpah oziroma na pobočjih Menine planine, akacijev med v prostranih prekmurskih ravnicah, v okolici Moravskih Toplic, po hojev med pa čebele odpeljemo na Javornike ali bližnji Krim. Naše priljubljene paše pa so tudi na Tolminskem.