Poslikava panjev

Poslikava panjev

From: 150,00  Od: 150,00 

Po vaših željah vam poslikamo panje z različnimi motivi. Motive vam lahko pomagamo izbrati ali pa jih izberete sami. Poslikamo vam lahko AŽ panje katerekoli dimenzije in nakladne panje. Poslikava panja običajno traja dva do tri dni in še kakšen dan za sušenje vrhnjega sloja laka. Za poslikavo panja se uporabljajo akrilne, čebelam prijazne barve. Poslikava se zaščiti z brezbarvnim akrilnim UV obstojnim lakom tako, da se lahko panj že naslednji dan normalno uporablja v čebelarstvu.

Če želite vam lahko tudi svetujemo kje kupiti panje, ker panjev ne izdelujemo. Cena poslikave se giblje od 40 EUR za AŽ pet satne panje pa od 150 EUR za klasične AŽ 10 satarje. Cena se razlikuje glede na zahtevnost poslikave. Za točno ceno prosimo pokličite na tel.: 031/741-299..

Prav tako vam lahko izdelamo poslikavo na starejše že uporabljene panje. Le to traja kakšen dan dlje zaradi priprave ustrezne podlage za poslikavo.

Za izbiro motiva oziroma samo izdelavo poslikave na panj, časovni okvir ter ceno, prosim pokličite na tel.: 031/741-299.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka: